tiistai 18. kesäkuuta 2013

Dataa

Minulla mitä ilmeisimmin on lukijoita! Ainakin kahdeksan rohkeaa on jo rekisteröitynyt. Tervetuloa! Toivottavasti arjessanne on blogini vastapainoksi muutakin luettavaa.

Samoin sivulatauksia on kertynyt jo toistakymmentätuhatta. Siis blogin historiassa, ei päivässä tai tunnissa kuten muutamilla supersuosituilla ja kaupallisilla mammablogeilla. Mutta olen silti ylpeä siitä että tuotokseni ovat kiinnostaneet niin monia. Itse en ole saanut moista latausmäärää aikaan, vaikka uuden tekstin julkaistuani käynkin aika ajoin kurkkaamassa, olisiko kukaan kommentoinut.

Blogiliikenteen vilkkaimpina lähteinä Blogger mainitsee pari muuta blogia joissa on linkki omaani, ja näiden lisäksi pornosivuston. En laita tähän osoitetta koska en halua edistää kyseisen paikan toimintaa yhtään millään tavalla, vaikka sillä onkin bloginomaiselta kuulostava www-osoite. Voi niitä reppanoita, jotka innoissaan sieltä klikkailevat blogiini, varmaan eksplisiittisen kuvamateriaalin toivossa. Alapääjuttuja toki täälläkin ja ehkä heitäkin maailmasta löytyy joita tämmöinen innostaa. Brrr miten ällöttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna tulla jos siltä tuntuu.